Din kundvagn är tom!

INTEGRITET

INTEGRITET

 

Sekretessmeddelande

Detta är webbplatsens integritetspolicy och kommer att kallas "vi", "våra" och "oss" i den här sekretesspolicyen för Internet. Genom att använda den här webbplatsen godkänner du webbplatsens integritetspolicy på denna webbplats, som anges på denna webbplats.

Vi förbehåller oss rätten att, när som helst, ändra eller ta bort delar av denna Internetsäkerhetspolicy när som helst. Denna Internet Sekretesspolicy är utöver alla andra villkor som gäller för webbplatsen. Vi gör inga representationer om tredje parts webbplatser som kan vara länkade till webbplatsen.

Vi inser vikten av att skydda integriteten hos information som samlas in om besökare på vår webbplats, särskilt information som kan identifiera en person ("personlig information"). Denna Internet Sekretesspolicy reglerar hur din personliga information, som erhålls via webbplatsen, kommer att behandlas.

Denna Internetsäkerhetspolicy ska ses över periodiskt så att du uppdateras om eventuella ändringar. Vi välkomnar dina kommentarer och feedback.

 

Din integritetsrättigheter

Vårt företag respekterar våra användares integritet och har utvecklat denna integritetspolicy för att visa sitt engagemang för att skydda din integritet. Denna sekretesspolicy är avsedd att beskriva för dig som enskild person som är användare av vår webbplats och tjänster, den information vi samlar in, hur den informationen kan användas, med vilken den kan delas och dina val om sådana användningar och upplysningar .

Vi uppmanar dig att läsa denna sekretesspolicy noggrant när du använder vår webbplats eller tjänster eller handlar med oss. Genom att använda vår webbplats accepterar du de metoder som beskrivs i denna sekretesspolicy. Om du har frågor om vår integritetspraxis, var god kontakta oss.

 

Information vi samlar om dig

I allmänhet kan vi samla in personlig information som kan identifiera dig som ditt namn och din e-postadress och annan information som inte identifierar dig. När du lämnar personlig information via vår webbplats kan informationen skickas till servrar som finns i USA och andra länder runt om i världen.

Vi kan samla in och lagra all personlig information du anger på vår hemsida eller ge oss på något annat sätt. Detta inkluderar identifierande information, till exempel ditt namn, adress, e-postadress, telefonnummer och faxnummer, och om du handlar med oss, ekonomisk information som din betalningsmetod (giltigt kreditkortsnummer, typ, utgångsdatum eller annan finansiell information). Vi kan också begära information om dina intressen och aktiviteter, kön och ålder, annan demografisk information och recensioner på vår webbplats eller produkter som vi säljer.

Personlig information om besökare på vår webbplats samlas eller sparas endast när det är medvetet och frivilligt inlämnat. Vi kan till exempel behöva samla in sådan information för att ge dig ytterligare tjänster eller att svara på eller vidarebefordra eventuella förfrågningar eller förfrågningar. Det är vår avsikt att denna policy skyddar din personliga information från att hanteras på något sätt som strider mot gällande sekretesslagar.

 

Hur vi använder informationen vi samlar in

I allmänhet kan vi använda information som vi samlar om dig till:

 • leverera de produkter och tjänster som du har begärt
 • hantera ditt konto och ge dig kundsupport
 • Utföra forskning och analys om din användning av eller intresse för våra produkter, tjänster eller innehåll, eller produkter, tjänster eller innehåll som erbjuds av andra.
 • Kommunicera med dig via e-post, post, telefon och / eller mobila enheter om produkter eller tjänster som kan vara av intresse för dig, antingen från oss eller andra tredje parter.
 • utveckla och visa innehåll och annonsering skräddarsydd för dina intressen på vår webbplats och andra webbplatser
 • verifiera din behörighet och leverera priser i samband med tävlingar och tävlingar
 • genomdriva våra villkor
 • hantera vår verksamhet;
 • utför funktioner som annars beskrivits till dig vid insamlingstillfället.

Finansiell information. Vi kan använda finansiell information eller betalningsmetod för att behandla betalning för alla inköp som görs på vår hemsida, anmäla dig till rabatt, rabatt och andra program där du väljer att delta, för att skydda mot eller identifiera eventuella bedrägliga transaktioner och på annat sätt efter behov att hantera vår verksamhet.

 

Med vem vi delar din information

Vi vill att du ska förstå när och med vilka vi kan dela personlig eller annan information vi har samlat om dig eller dina aktiviteter på vår webbplats eller när du använder våra tjänster.

Personlig information. Vi delar inte din personliga information med andra än vad som anges nedan eller när vi informerar dig och ger dig möjlighet att välja bort att din personliga information delas. Vi kan dela personuppgifter med:

 • Auktoriserade tjänsteleverantörer:

Vi kan dela med dig av dina personliga uppgifter med våra auktoriserade tjänsteleverantörer som utför vissa tjänster på vår vägnar. Dessa tjänster kan omfatta att uppfylla beställningar, hantera kreditkortsbetalningar, leverera paket, tillhandahålla kundservice och marknadsföringshjälp, utföra affärs- och försäljningsanalyser, stödja vår webbplatsfunktionalitet och stödja tävlingar, tävlingar, undersökningar och andra funktioner som erbjuds via vår hemsida. Dessa tjänsteleverantörer kan ha tillgång till personlig information som behövs för att utföra sina uppgifter men får inte dela eller använda sådan information för andra ändamål.

 • Affärspartners:

När du gör inköp, bokningar eller engagerar sig i kampanjer som erbjuds via vår webbplats kan vi dela personuppgifter med de företag som vi partner med att erbjuda dig de produkter, tjänster, kampanjer, tävlingar och / eller tävlingar. När du väljer att delta i ett visst köpes erbjudande eller program, godkänner du oss att ge din e-postadress och annan information till den säljaren.

Vi kan också avslöja din information:

Som svar på en stämning eller liknande efterfrågningsfråga, en domstolsbeslut eller en begäran om samarbete från en brottsbekämpande myndighet eller annan statlig myndighet. att etablera eller utöva våra juridiska rättigheter att försvara sig mot rättsliga krav eller som annars krävs enligt lag. I sådana fall kan vi upphäva eller avstå från eventuella lagliga invändningar eller rätt tillgängliga för oss.

När vi anser att upplysningar är lämpliga i samband med ansträngningar att utreda, förebygga eller vidta andra åtgärder rörande olaglig verksamhet, misstänkt bedrägeri eller annat förseelse för att skydda och försvara rättigheter, egendom eller säkerhet för vårt företag, våra användare, våra anställda eller andra att följa gällande lag eller samarbeta med brottsbekämpning eller att tillämpa våra användarvillkor eller andra avtal eller policyer.

I samband med en väsentlig företagsaffär, såsom försäljning av vår verksamhet, avyttring, fusion, konsolidering eller tillgångsförsäljning eller i det osannolika fallet av konkurs. Den personliga informationen du ger oss är en tillgång till vår webbplats. och kan ingå i de överförda tillgångarna vid en väsentlig företagstransaktion.

Eventuella tredje parter till vilka vi kan avslöja personuppgifter kan ha sin egen integritetspolicy som beskriver hur de använder och avslöjar personuppgifter. Dessa policyer reglerar användning, hantering och avslöjande av din personliga information när vi har delat den med de tredje parterna som beskrivs i denna sekretesspolicy. Om du vill lära dig mer om deras sekretesspraxis uppmanar vi dig att besöka dessa tredje parts webbplatser.

Samlad och icke-personlig information. Vi kan dela aggregerad och icke-personlig information som vi samlar in under någon av ovanstående omständigheter. Vi kan också dela den med tredje part för att utveckla och leverera riktade annonser på våra webbplatser och på tredje parts webbplatser. Vi kan kombinera icke-personliga uppgifter som vi samlar in med ytterligare icke-personliga uppgifter som samlats in från andra källor. Vi kan också dela aggregerad information med tredje part, inklusive rådgivare, annonsörer och investerare, för att bedriva generell affärsanalys. Till exempel kan vi berätta för våra annonsörer antalet besökare på vår webbplats och de mest populära funktionerna eller tjänsterna som är tillgängliga. Denna information innehåller inga personliga uppgifter och kan användas för att utveckla webbplatsinnehåll och tjänster som vi hoppas att du och andra användare kommer att finna intresse och att rikta in sig på innehåll och annonsering.

 

Hur du får tillgång till din information

Om du har ett onlinekonto hos oss har du möjlighet att granska och uppdatera din personliga information online genom att logga in på ditt konto. Du kan också granska och uppdatera din personliga information genom att kontakta oss. Mer information om hur du kontaktar oss finns nedan.

Dina val om insamling och användning av din information

 • Du kan välja att inte ge oss viss information, men det kan leda till att du inte kan använda vissa funktioner på vår webbplats eftersom sådan information kan behövas för att du ska kunna registrera dig som medlem. köpa produkter eller tjänster; delta i en tävling, marknadsföring, undersökning eller tävlingar ställa en fråga; eller initiera andra transaktioner på vår hemsida.
 • Du kan berätta för oss att inte dela din personliga information med icke-anslutna tredje parter för direkt marknadsföring genom att skicka en skriftlig förfrågan till e-postadressen eller postadressen på Kontakta oss.

 

Hur skyddar vi din personliga information

Vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder (inklusive fysiska, elektroniska och proceduråtgärder) för att skydda din personliga information från obehörig åtkomst och upplysningar. Till exempel får endast behöriga anställda få tillgång till personlig information, och de får bara göra det för tillåtna affärsfunktioner. Dessutom använder vi kryptering i överföringen av din känsliga personuppgifter mellan ditt system och vårt, och vi använder brandväggar för att förhindra obehöriga att få tillgång till din personliga information.

Vi vill att du ska känna dig säker på att du använder vår hemsida för att göra affärer. Inget system kan dock vara helt säkert. Därför lovar vi, trots att vi vidtar åtgärder för att skydda din information, och du bör inte förvänta dig att din personliga information, sökningar eller annan kommunikation alltid kommer att förbli säker. Användare bör också ta hand om hur de hanterar och avslöjar sin personliga information och bör undvika att skicka personlig information via osäker e-post.

 

Recensioner och annan upplagd information

Vi kan tillhandahålla områden på våra webbplatser där du kan posta information inklusive recensioner av produkter. Sådana inlägg regleras av våra användarvillkor. Dessutom kan sådana inlägg visas på andra webbplatser eller när sökningar görs om ämnet för din inlägg. Även när du frivilligt avslöjar personuppgifter på publicerbara webbsidor kommer informationen att vara tillgänglig för allmänheten och kan samlas in och användas av andra. Om du till exempel skickar din e-postadress kan du få oönskade meddelanden. Vi kan inte styra vem som läser din inlägg eller vilka andra användare som kan göra med informationen du frivilligt postar, så vi uppmuntrar dig att utöva eget gottfinnande och försiktighet med hänsyn till din personliga information. När du har lagt upp information kommer du inte att kunna redigera eller ta bort sådan information.

 

Hur kontaktar vi oss

Om du har några frågor om denna sekretesspolicy eller vår informationshanteringspraxis, eller om du vill begära information om vår offentliggörande av personuppgifter till tredje part för deras direkta marknadsföringsändamål, kontakta oss via e-post.